Tuesday, January 20, 2015

AURAMEN TURBO COLLAGEN

Auramen Turbo Collagen lulus ujian ketat makmal 
dan disahkan tidak mengandungi bahan-bahan merbahaya!

Merupakan Supplement Collagen khas untuk lelaki yang ingin kelihatan hebat. AuraMen ini berperisa Wild Berry yang Lazat. AuraMen ini memang berbeza daripada Supplement yang ada di pasaran. Belum cuba belum tahu.


Auramen merupakan supplement kolagen pertama untuk lelaki dibawah syarikat terkenal Aurawhite Global Sdn Bhd. Diyakini halal dan selamat untuk digunakan dan mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia!

Satu Jar Auramen 900,000mg mengandungi supplement yang baik untuk lelaki tampak lebih hebat, cergas dan bertenaga khususnya bagi lelaki yang mementingkan penampilan, kesihatan diri merangkumi membantu semua aspek kulit, tulang, otot dan rambut.

Berperisa WILD BERRY yang sedap dan penyediaan yang amat mudah, hanya bancuh 2 scoops Auramen bersama 150ml Air Sejuk @ Air masak kemudian goncangkan dan sedia untuk di minum. 2 kali sehari pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur.Membantu mencerah, membersih & atasi masalah kulit.KELEBIHAN AURAMEN TURBO COLLAGEN
Membantu mencerah, membersih & atasi masalah kulit.
Membekalkan tenaga &stamina sang lelaki sejati
Membantu memejalkan otot secara semulajadi.
Membuang angin, toksin&lemak dari dalam badan.
Membantu masalah sakit sendi&lenguh badan.
Membantu melancarkan peredaran darah dan banyak lagi.


KANDUNGAN AURAMEN TURBO COLLAGEN
 - Collagen 
- Peptide 
- Whey Protein 
- Butea Superba
- Tribulus Guarana
- Saw Palmetto
- Extract Green Tea
- Hoodia

CARA PENGUNAAN AURAMEN TURB COLLAGEN
Mudah sahaja bancuh 2 scoops Auramen bersama 150ml Air Sejuk @ Air masak kemudian goncangkan dan sedia untuk di minum. 2 kali sehari pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur. Amalkan pemakanan sihat, senaman work out dan minum air 8 gelas sehari


TESTIMONI AURAMEN TURBO COLLAGEN

BERMINAT??? HARGA KAMI....

1 Botol: RM/pcs + FREE POSTAGE (SM)


Hubungi kami, Whatsapp - 012 244 5492 
Email: sufibeautyshop@gmail.com